Vouwgordijnen
OER

Vouwgordijnen op maat gemaakt door Inge Design

Vouwgordijnen op maat geven jouw woning een elegante en klassieke look. Deze gordijnen hebben hun naam te danken aan de horizontale vouwen in de stof. Deze vouwen zorgen ervoor dat wanneer je de vouwgordijnen optrekt of neerlaat, ze niet oprollen maar opvouwen. Daarnaast kun je het zicht naar buiten en de lichtinval gemakkelijk bepalen door middel van het bedieningskoord of -ketting. Vouwgordijnen zijn er in verschillende varianten, zo zijn er bijvoorbeeld lichtdoorlatende vouwgordijnen maar ook verduisterende vouwgordijnen.

Inge Design biedt naast gordijnen op maat ook altijd service aan huis. Inge neemt vooraf contact op en neemt dan alle stofstalen mee die bij jouw wensen passen. Haar collectie bestaat onder andere uit Wood & Washi, Villa Nova, House of Happiness, Kobé en Flex Colours. Plan vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Service aan huis​

Voor het inmeten van de vouwgordijnen komt Inge Design bij je thuis, je hoeft dus niet zelf aan de slag met een rolmaat. Zo zorgt Inge Design ervoor dat alles tot op de millimeter correct wordt ingemeten en er straks mooie vouwgordijnen op maat in je huis hangen. Daarna volgt natuurlijk het plaatsen van de vouwgordijnen, ook Inge Design doet dit professioneel en binnen no-time bij jou thuis!

Vouwgordijnen voor het hele huis

De collectie van Inge Design is erg divers en daarom ideaal voor het hele huis. Ben je opzoek naar verduisterende vouwgordijnen voor in de slaapkamer? Of ben je van plan de kinderkamer op te leuken met een kleurrijk vouwgordijn of misschien met een motiefje? Inge Design heeft alles wat je zoekt. Zoals al eerder genoemd komt Inge Design altijd bij jou aan huis voor advies en helpt zij jou bij maken het van je keuzen. 

Het assortiment van Inge Design

Inge Design heeft een groot assortiment aan gordijnen. Naast vouwgordijnen heeft zij ook gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plissé en duette © gordijnen, inbetweens en ketting vliegengordijnen

Neem direct contact op

Wil jij je vouwgordijnen op maat laten maken door Inge Design? Of wil je eerst liever wat advies of een offerte ontvangen? Neem dan direct contact op door op onderstaande knop te klikken.