Rolgordijnen
Rolgordijn OER

Rolgordijnen op maat gemaakt door Inge Design

Rolgordijnen op maat, het is nog altijd een modern en mooi product. Het rolgordijn is een klassieke maar toch ook moderne oplossing voor het bekleden van jouw ramen. Daarnaast zijn rolgordijnen betaalbaar en dus aantrekkelijker dan de alternatieven in raambekleding. Gelukkig zijn er voor rolgordijnen op maat ook weer veel verschillende variaties denkbaar. Zo kun je kiezen voor transparant, lichtdoorlatend, verduisterend of zelf screendoek rolgordijnen in veel verschillende kleuren en stijlen.

Inge Design biedt naast gordijnen op maat ook altijd service aan huis. Inge neemt vooraf contact op en neemt dan alle stofstalen mee die bij jouw wensen passen. Haar collectie bestaat onder andere uit Wood & Washi, Villa Nova, House of Happiness, Kobé en Flex Colours. Plan vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Service aan huis

Voor het inmeten van de rolgordijnen komt Inge Design bij je thuis, je hoeft dus niet zelf aan de slag met een rolmaat. Zo zorgt Inge Design ervoor dat alles tot op de millimeter correct wordt ingemeten en er straks mooie rolgordijnen op maat in je huis hangen. Daarna volgt natuurlijk het plaatsen van de rolgordijnen, ook Inge Design doet dit professioneel en binnen no-time bij jou thuis!

Rolgordijnen voor het hele huis

De collectie van Inge Design is erg divers en daarom ideaal voor het hele huis. Ben je opzoek naar verduisterende rolgordijnen voor in de slaapkamer? Of ben je van plan de kinderkamer op te leuken met een kleurrijk rolgordijn of misschien met een motiefje? Inge Design heeft alles wat je zoekt. Zoals al eerder genoemd komt Inge Design altijd bij jou aan huis voor advies en helpt zij jou bij het maken van je keuzen. 

Het assortiment van Inge Design

Inge Design heeft een groot assortiment aan gordijnen. Naast rolgordijnen heeft zij ook gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissé en duette © gordijnen, inbetweens en ketting vliegengordijnen

Neem direct contact op

Wil jij je rolgordijnen op maat laten maken door Inge Design? Of wil je eerst liever wat advies of een offerte ontvangen? Neem dan direct contact op door op onderstaande knop te klikken.