Raambekleding

Van gordijnen tot jaloezieën

Raamdecoratie of raambekleding op maat? Hoe je het ook noemen wil, er zijn eindeloos veel opties en variaties. Je kunt hierbij denken aan gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plissé en/of duette © gordijnen, inbetween, vitrage, verduisterende gordijnen of vouwgordijnen.  

Wat je wens ook is, Inge Design denkt graag met je mee. Kies uit de ruime collectie stoffen en materialen en Inge gaat er voor jou mee aan de slag. Ben je benieuwd wat Inge Design voor jouw woning of bedrijf kan kan betekenen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen om je te laten adviseren. Inge komt bij jou aan huis met haar stalen collectie, waar je in het gemak van je eigen woning wordt geadviseerd over de vele mogelijkheden. Aan de hand van jouw keuze zal er een offerte opgesteld worden en dan gaat Inge voor je aan het werk. Zodra de opdracht klaar is, komt Inge de raambekleding bij jou aan huis monteren. 

Raambekleding op maat voor elk interieur

De juiste raamdecoratie zorgt voor sfeer en maakt jouw woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer helemaal af. Daarnaast mag raambekleding ook praktisch in gebruik zijn. Wellicht woon je aan een drukke straat waar de voorbijgangers zo je woonkamer in kunnen gluren of wil je net dat stukje privacy in je badkamer creëren zonder het volledig af te sluiten van zonlicht. Bij Inge Design kun je terecht gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plissé en duettes©, inbetweens en ketting vliegengordijnen.

Raambekleding op maat inmeten en ophangen

Het geheim van de perfecte, op maat gemaakte gordijnen is het precisie werk dat hierbij komt kijken. Inge Design zorgt ervoor dat alles op de millimeter correct wordt ingemeten, om alles daarna in zijn geheel bij u thuis op te hangen. Het voordeel? Jij kiest en Inge Design doet de rest! Jij doet de deur open en niet veel later heb je een volledig nieuw interieur door de raamdecoratie van Inge Design. De collectie van Inge Design bestaat o.a. uit merken als Wood & Washi, Villa Nova, House of Happiness, Kobé en Flex Colours.