Meubelstoffering

Van stoelen tot een gehele tuinset

Twijfel je of meubelstoffering voor jou de juiste keuze is, vraag jezelf dan het volgende af. Is de stof van je favoriete meubel versleten? Of wil je dat oude stoeltje van je oma een moderne look geven? Geen probleem! Kies uit de ruime collectie stoffen van Inge Design of misschien heb je zelf wel een stof die je graag wilt gebruiken, alles is mogelijk en je hoeft niet op zoek naar nieuwe meubels. 

Ben je benieuwd of Inge Design jouw meubels nieuw leven kan geven? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen om je te laten adviseren. Inge komt bij jou aan huis met haar stalen collectie, waar je in het gemak van je eigen woning wordt geadviseerd over de vele mogelijkheden. Aan de hand van jouw keuze zal er een offerte opgesteld worden en dan gaat Inge voor je aan het werk. Zodra de opdracht klaar is, komt Inge jouw nieuwe meubel thuis afleveren. 

Meubelstoffering voor alle meubels

Nieuwe meubelstoffering hoeft niet alleen voor de voor de hand liggende meubels te zijn. Zoals stoelen, banken of poefs. Bij Inge Design kun je ook de kussens van je boot of de meubels in je caravan opnieuw laten stofferen. Of misschien past het hoofdbord van je bed niet meer bij het nieuwe interieur van je slaapkamer. Inge denkt graag met je mee en geeft advies waar nodig.

Jouw meubels volledig naar eigen wens

Wanneer je liever je oude meubels behoudt in plaats van het kopen van nieuwe, is herstofferen de keuzen voor jou. Voor Inge Design is het leveren van kwaliteit erg belangrijk en daarom kun je met een gerust hart jouw meubels aan haar toevertrouwen. Inge Design houdt rekening met al jouw wensen en zorgt ervoor dat u weer verliefd wordt op uw oude meubels. De collectie van Inge Design bestaat o.a. uit merken als Wood & WashiVilla NovaHouse of HappinessKobé en Flex Colours.