degor vliegengordijen

Ketting vliegengordijn door Inge Design

Je wilt zomers frisse lucht binnen, maar de vliegen buiten. En het liefst ook nog een leuk vliegengordijn in plaats van de standaard gordijnen van de bouwmarkt. Dan is een ketting vliegengordijn de perfecte oplossing. De kracht van dit aluminium vliegengordijn is dat er door de sterke schakels volop daglicht en frisse lucht binnen komt, maar vliegen en andere insecten zien het als een ondoordringbare barriére. Door het ketting vliegengordijn blijven dus alle ongewenste bezoekers buiten.

Dit mooie ketting vliegengordijn is van het merk Degor, en kan door Inge Design bij jou thuis worden opgemeten en gemonteerd. Naast het praktische nut van dit vliegengordijn brengt het ook sfeer in je huis en is het een echte decoratie. Plan vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Service aan huis

Voor het inmeten van het ketting vliegengordijn komt Inge Design bij je thuis, je hoeft dus niet zelf aan de slag met een rolmaat. Zo zorgt Inge Design ervoor dat alles tot op de millimeter correct wordt ingemeten en er straks mooi vliegengordijn op maat in je huis hangen. Daarna volgt natuurlijk het plaatsen van de ketting vliegengordijn, ook Inge Design doet dit professioneel en binnen no-time bij jou thuis!

Veel verschillende variaties

De collectie van Inge Design is erg divers en daarom ideaal voor het hele huis. Wil je een zilvere aluminium vliegengordijn? Of misschien toch liever kunststof of als roomdivider? Inge Design heeft alles wat je zoekt. Zoals al eerder genoemd komt Inge Design altijd bij jou aan huis voor advies en helpt zij jou bij het maken van je keuzen.

Het assortiment van Inge Design

Inge Design heeft een groot assortiment aan gordijnen. Naast ketting vliegengordijnen heeft zij ook gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plissé en duettes © en inbetweens

Neem direct contact op

Wil jij een ketting vliegengordijn door Inge Design? Of wil je eerst liever wat advies of een offerte ontvangen? Neem dan direct contact op door op onderstaande knop te klikken.