Inbetween op maat
Inbetween op maat

Inbetweens op maat gemaakt door Inge Design

Inbetweens op maat zijn luchtige gordijnen die je huis sfeer geven. Naast dat ze prachtig zijn, zorgen ze er ook voor dat niet iedereen naar binnen kan kijken. Daarnaast kun je ze erg makkelijk combineren met bijvoorbeeld vouwgordijnen of jaloezieën. Een ander voordeel van inbetweens op maat zijn dat ze bijdragen aan de akoestiek in huis! Ze dempen namelijk het geluid, en zijn dus echt een musthave in huis. 

Inge Design biedt naast gordijnen op maat ook altijd service aan huis. Inge neemt vooraf contact op en neemt dan alle stofstalen mee die bij jouw wensen passen. Haar collectie bestaat onder andere uit Wood & Washi, Villa Nova, House of Happiness, Kobé en Flex Colours. Plan vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Service aan huis

Voor het inmeten van de inbetweens komt Inge Design bij je thuis, je hoeft dus niet zelf aan de slag met een rolmaat. Zo zorgt Inge Design ervoor dat alles tot op de millimeter correct wordt ingemeten en er straks mooie inbetweens op maat in je huis hangen. Daarna volgt natuurlijk het plaatsen van de inbetweens, ook Inge Design doet dit professioneel en binnen no-time bij jou thuis!

Inbetweens voor het hele huis

De collectie van Inge Design is erg divers en daarom ideaal voor het hele huis. Wil je inbetweens met een dubbele plooi? Of liever met ingeslagen ringen of een wave plooi? Inge Design heeft alles wat je zoekt. Zoals al eerder genoemd komt Inge Design altijd bij jou aan huis voor advies en helpt zij jou bij het maken van je keuzen. 

Het assortiment van Inge Design

Inge Design heeft een groot assortiment aan gordijnen. Naast inbetweens heeft zij ook gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plissé en duettes © en ketting vliegengordijnen

Neem direct contact op

Wil jij je inbetweens op maat laten maken door Inge Design? Of wil je eerst liever wat advies of een offerte ontvangen? Neem dan direct contact op door op onderstaande knop te klikken.