Gordijnen Villa Nova
VillaNovaGordijn

Gordijnen op maat gemaakt door Inge Design

Gordijnen op maat zijn er in veel verschillende soorten en hebben vele functies. Naast dat ze de ruimte waarin ze hangen echt afmaken, zorgt het ook voor een betere akoestiek en isolering. Het belangrijkste is natuurlijk dat gordijnen je huis gezellig en warm maken.

Inge Design biedt naast gordijnen op maat ook altijd service aan huis. Inge neemt vooraf contact op en neemt dan alle stofstalen mee die bij jouw wensen passen. Haar collectie bestaat onder andere uit Wood & Washi, Villa Nova, House of Happiness, Kobé en Flex Colours. Plan vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Service aan huis

Voor het inmeten van de gordijnen komt Inge Design bij je thuis, je hoeft dus niet zelf aan de slag met een rolmaat. Zo zorgt Inge Design ervoor dat alles tot op de millimeter correct wordt ingemeten en er straks mooie gordijnen op maat in je huis hangen. Daarna volgt natuurlijk het plaatsen van de gordijnen, ook Inge Design doet dit professioneel en binnen no-time bij jou thuis!

Gordijnen voor het hele huis

De collectie van Inge Design is erg divers en daarom ideaal voor het hele huis. Ben je opzoek naar isolerende en verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer? Of ben je van plan de kinderkamer op te leuken met een kleurrijk gordijn? Inge Design heeft alles wat je zoekt. Zoals al eerder genoemd komt Inge Design altijd bij jou aan huis voor advies en helpt zij jou bij maken van je keuzen. 

Het assortiment van Inge Design

Inge Design heeft een groot assortiment aan gordijnen. Naast gordijnen heeft zij ook vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plissé en duette © gordijnen, inbetweens en ketting vliegengordijnen

Neem direct contact op

Wil jij je gordijnen op maat laten maken door Inge Design? Of wil je eerst liever wat advies of een offerte ontvangen? Neem dan direct contact op door op onderstaande knop te klikken.